LayLa's Liedjes

LayLa's Kleurplaten

LayLa's Tip!

Hoe word jij een sterke zeemeermin?

Een sterke zeemeermin of zeemeerman word je door veel te zwemmen. Niet alleen met je monovin en staart; blijf ook je andere zwemslagen oefenen. Borstcrawl, rugcrawl, schoolslag en als het je lukt; de vlinderslag. De golvende beweging van vlinderslag lijkt erg op wat een zeemeermin doet. Hoe meer je zwemt, hoe meer je je als een vis in het water voelt. En je weet, een zeemeermin is een halve vis! Je hoeft niet de hele tijd baantjes te trekken. Maak af en toe een hoekduik naar de bodem, of doe een achterwaartse draai of een koprol. Heb vooral veel plezier!

Liefs, LayLa

Hoe lang doe jij met 1 adem?

Hoe langer je als zeemeermin onder water kunt blijven, hoe beter. En weet je waarom? Dan kun je meer kunstjes doen achter elkaar! Om je adem lang in te kunnen houden, moet je veel oefenen. Elke keer als je naar het zwembad gaat, probeer je een stukje verder onder water te zwemmen. Je kunt ook thuis oefenen:

Neem een glas water en een rietje. Blaas zachtjes door het rietje in het glas. Maak kleine belletjes, zodat je zo lang mogelijk doet met je lucht. Met een stopwatch kun je je tijd meten. Probeer of je steeds iets langer met 1 adem kan doen. En weet je wat? Deze oefening is meteen ook een goeie warming-up voor je stem. LayLaLaLaa!
Fijn zingen, goed zwemmen

Liefs, LayLa

Vind LayLa op streaming media

Vind LayLa op social media

Kees van Weijen

Management Pauline, partnerships, sponsoring

van.weijen@wxs.nl

Pauline van Antwerpen

Telefoonnummer

Contactformulier

Translate »