LayLa's Liedjes

LayLa's Kleurplaten

LayLa's Tip!

HIT4US en Minidisco lanceren kinderproject Layla’s zeemeermin-liedjes

HIT4US en Minidisco zijn in zee gegaan met Pauline van Antwerpen. Samen lanceren zij het kinderliedjesproject Layla’s zeemeermin-liedjes. Het eerste nummer, LayLa LayLa Zeemeermin, is inmiddels te vinden op diverse muziekstreamingplatformen en het videokanaal van Minidisco op YouTube.

LayLa is het geesteskind van Pauline van Antwerpen. Zij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam, geniet bekendheid als humoristische ‘hidden speaker’ op congressen en kan zwemmen als een zeemeermin. Van Antwerpen: “Zeemeermin zwemmen is steeds populairder aan het worden. In het hele land bieden zwembaden het aan als activiteit voor kinderen. LayLa haakt daar mooi op in en stimuleert kinderen om te gaan zwemmen.”

Manager Kees van Weijen (HIT4US) zag de potentie van de zeemeerminliedjes van Pauline en bracht haar in contact met de mensen achter Minidisco, Didi Dubbeldam en Jan van der Plas van Django Music & Publishing in Katwijk aan Zee.
De productie van zowel beeld als geluid is verzorgd door het team van Django Music. “De liedjes van LayLa zijn melodieus en heel aansprekend voor kinderen. Ook visueel is het een aantrekkelijk character dat zich gemakkelijk laat vertalen naar leuke videoclips”, vertelt Didi Dubbeldam.“Daarom vinden we het een goed idee om LayLa met een gezamenlijke release te introduceren.”

Vind LayLa op streaming media

Vind LayLa op social media

Kees van Weijen

Management Pauline, partnerships, sponsoring

van.weijen@wxs.nl

Pauline van Antwerpen

Telefoonnummer

Contactformulier

Translate »